SEO Rotterdam

SEO Rotterdam | SEO is het optimaliseren van een website of webshop om online verkeer te realiseren op relevante zoekwoorden. Hierdoor is het mogelijk om op een ‘organische’ manier potentiële klanten en/of leads te binden. Het optimaliseren van je website en/of webshop is een must en eigenlijk onmisbaar voor jouw online marketing strategie.

Op het gebied van zoekmachine optimalisatie Rotterdam kan Webdirection jou helpen. Wij verbeteren namelijk de online vindbaarheid en realiseren een maximale zichtbaarheid in de zoekmachines.

 • SEO Marketing p/m €139

  Opstartkosten €169.

Wij schrijven SEO content
Het schrijven van relevante SEO content gebaseerd op interessante zoekwoorden waarop jouw doelgroep zoekt. Onze SEO specialisten kunnen je hierbij helpen.
Plaatsen backlinks

Het strategisch en actief plaatsen van linkjes op diverse domeinen. 

On-page optimalisatie

Interne en externe factoren optimaliseren. Denk hierbij aan het verbeteren van de snelheid, een veilige verbinding en koppeling met Analytics en search console.

“Ik ben zeer tevreden over Webdirection vanaf het begin zijn ze ontzettend betrokken en luisteren goed naar mijn wensen. Webdirection geeft tips en deelt ideeën om het proces te versnellen en heeft absoluut het beste met je voor. Webdirection houdt me op de hoogte van de voortgang en van de werkzaamheden, heel transparant gaan ze te werk.

Webdirection is super goed te bereiken, is heel vakkundig en bovendien ontzettend aardig en betrouwbaar. Ik zou Webdirection enorm aanraden!”

Meerdere ondernemers gingen je voor en boeken duidelijk zichtbare resultaten! Benieuwd hoe jouw website momenteel scoort in zoekmachines? Laat ons gratis je website scannen op de belangrijkste SEO aspecten en mis nooit meer een potentiële klant!

Services

 • SEO p/m €139

  Opstartkosten €169.

 • Website €399

  Eenmalige kosten €399.

 • Webshop €699

  Eenmalige kosten €699.