Vormgeving website: altijd een prachtig design.

Onze grafische vormgevers ontwerpen een prachtig, resultaatgericht en professioneel webdesign. Uiteraard wordt de nieuwe website gegarandeerd snel en zichtbaar op ieder beeldformaat.

Zeer geschikt design

In samenspraak kiezen we een geschikt webdesign, die past bij de uitstraling van je bedrijf of dienst. We houden rekening met de laatste trends en bouwen gegarandeerd een website waar je dol op bent en die voldoet aan al je eisen.

Alle websites die wij maken zijn volledig responsief en werken perfect op ieder schermformaat.

^

Samen bepalen we de uitstraling van je website.

^

Uniek design gerelateerd aan huisstijl.

^

Professioneel en resultaatgericht.

Meer klanten en leads

Een prachtig design is niet genoeg. De bezoekers moeten begrijpen wat ze kunnen doen op je website. Door gebruik te maken van een duidelijke lay-out en diverse modules, zoals een reserveringsformulier of een review module kunnen we de bezoekers omzetten in waardevolle leads en eventuele klanten.

Ook maken wij gebruik van professionele rechtenvrije foto´s. We zullen je adviseren en kiezen samen de beste beelden uit.

^

Gratis gebruik maken van 46 modules.

^

Altijd een overtuigend en resultaatgericht design.

^

Professionele rechtenvrije foto´s.

Gegarandeerd snel

De snelheid van een website is een cruciaal onderdeel om bezoekers op je website te behouden. Een lange laadtijd zorgt voor het vroegtijdig verlaten van de bezoekers, wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Ook Google vind de snelheid van een website belangrijk. Het traag laden heeft direct een negatief effect op de organische posities in de zoekmachine.

Webdirection zorgt voor een razendsnelle website, die binnen 2 a 3 seconden geladen is. Zo zorgen we voor een goed geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijke website.

^

Laadtijd binnen 2 a 3 seconden.

^

Geen verlies van bezoekers.

^

Volgens de richtlijnen van Google.

Vindbaarheid in Google

Als je een professionele website wilt laten maken, wil je natuurlijk ook online gevonden worden. Alle websites die wij opleveren zijn SEO ready en goed indexeerbaar door Google. Ook installeren we de juiste tools waarmee SEO kan worden gedaan.

^

Geoptimaliseerd volgens de richtlijnen van Google.

^

Google Search Console koppeling.

^

Google Analytics koppeling.

Direct persoonlijk contact?

Bel dan met Ferry 06 340 086 05

"Ik heb een website voor mijn bedrijf laten maken door webdirection en ben zeer tevreden. In een heel korte tijd een professionele website! Snelle en deskundige service en een super goed eindproduct! Dank je wel Webdirection."

Abid, Autorijschool Botlek

"Voor mijn bedrijfswebsite ben ik heel goed geholpen door webdirection. Goede communicatie en een geweldig resultaat. "

Francis, Iragidesigns

"Onze website is geheel vernieuwd precies zoals wij het wilde hebben, zonder dat we alles tot in de kleinste details moesten voorkauwen. De communicatie liep zeer soepel, zowel tijdens kantooruren als daarbuiten."

Colin, JouwRijles.nl

"Wat een geweldig bedrijf! Professioneel, deskundig, meedenkend en bovenal wat een inzet. Nog nooit zijn we zo´n bedrijf tegen gekomen als deze! Ik raad iedereen aan om voor WebDirection te kiezen.."

Amil, VT-opleidingen.nl

Laten we samenwerken.

^

Binnen 4 uur reactie.

^

Overzicht functionaliteiten.

^

Tarievenoverzicht.

^

100% gratis en vrijblijvend.

© 2019 Webdirection. Alle rechten voorbehouden.