Webshop laten maken Rotterdam

Webshop laten maken Rotterdam | Of je nu een webshop wilt beginnen in cosmetica of een professionele webshop wilt laten maken voor het online verkopen van babykleding. Bij Webdirection is dit allemaal mogelijk. Wij bouwen namelijk een perfecte webshop gericht op online verkoop in combinatie met een gemakkelijk beheersysteem. Zo is het mogelijk om op een professionele manier jouw producten te verkopen.

Met WooCommerce als beheersysteem kan je gemakkelijk prijzen, voorraden en producten bewerken. Ook zorgen wij voor een webshop die daadwerkelijk verkoopt.

 • WooCommerce Webshop €699

  Eenmalige kosten €699.

Webshop voordelen

✓ Eenmalige kosten €699.
✓ Prachtige design naar wens.
✓ Responsief op mobiel en tablet.
✓ 100% uniek.
✓ WordPress als CMS.
✓ WooCommerce integratie.
✓ Mollie integratie.
✓ Alle populaire betaalmethoden.
✓ Gemakkelijk in beheer.
✓ Google Analytics integratie.

Hosting en domeinnaam

✓ Eigen domeinnaam.
✓ Veilig en stabiel online.
✓ SSL certificaat.
✓ Beveiliging en onderhoud.
✓ Elke dag een back-up.
✓ Tot 50 mail accounts.
✓ Voorzien van spam filter.
✓ Koppeling met Recaptcha.
✓ Gegarandeerd snel.

“Ik heb een webshop laten maken door webdirection en ben zeer tevreden. In een korte tijd een professionele webshop! Snel en deskundig advies en een super goed eindproduct! Dank je wel Webdirection.”

Op een professionele manier producten aanbieden en verkopen via je webshop?

Dat kan met WooCommerce, wereldwijd het meest gebruikte webshop software dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. WooCommerce is simpel in beheer, waardoor jij 100% baas kunt zijn over je eigen webshop. Zo kun je eenvoudig producten toevoegen of bewerken. De voorraad beheren en gebruik maken van diverse functies.

Een webshop laten maken door Webdirection uit Rotterdam is kiezen voor online succes. En dit is natuurlijk niet voor niks. Wij realiseren een fantastische WooCommerce webshop die daadwerkelijk zorgt voor online verkoop. 

Services

 • Webshop €699

  Eenmalige kosten €699.

 • Website €399

  Eenmalige kosten €399.

 • SEO p/m €139

  Opstartkosten €169.