Website laten maken Rotterdam

Website laten maken Rotterdam | Je hebt de eerste stap gezet en besloten: er moet een nieuwe website komen, omdat je vorige website zijn doel niet meer dient. De huidige website is niet responsive, de bezoekersaantallen blijven achter en er worden geen conversies verricht.

Misschien heb je nog geen website en wil je als startende zzp-er of ondernemer online zichtbaar zijn. Ook hierbij kunnen wij je helpen! Dus, wil jij graag een website laten maken Rotterdam, maar beschik je niet over de kennis of tijd? Goed nieuws: wij kunnen een professionele website voor je maken. Voor slechts €399 heb je een WordPress website naar wens.

 • WordPress website naar wens €399

  Eenmalige kosten €399.

Website voordelen

✓ Eenmalige kosten €399.
✓ Prachtige design naar wens.
✓ Responsief op mobiel en tablet.
✓ 100% uniek.
✓ WordPress als CMS.
✓ Zoekmachine vriendelijk.
✓ Geoptimaliseerd voor Google.
✓ Google Analytics integratie.

Hosting en domeinnaam

✓ Eigen domeinnaam.
✓ Veilig en stabiel online.
✓ SSL certificaat.
✓ Beveiliging en onderhoud.
✓ Elke dag een back-up.
✓ Tot 50 mail accounts.
✓ Voorzien van spam filter.
✓ Koppeling met Recaptcha.

“Inmiddels al twee websites laten maken door Webdirection en wat een fijne samenwerking! Goede communicatie en begeleiding, mooie ontwerpen en goed werkende websites. Ik ben fan!”

Website Rotterdam

Een website laten maken door Webdirection uit Rotterdam is kiezen voor online succes. En dit is natuurlijk niet voor niks. Wij realiseren een perfect werkende website met een prachtig ontwerp. In samenspraak kiezen we een geschikt webdesign, die past bij de uitstraling van je bedrijf of dienst. We houden rekening met de laatste trends en maken gegarandeerd een website waar je dol op bent en die voldoet aan al je eisen.

Services

 • Website €399

  Eenmalige kosten €399.

 • Webshop €699

  Eenmalige kosten €699.

 • SEO p/m €139

  Opstartkosten €169.